Ansiktsbehandlinger

B&B Klassisk Dyprens
B&B Klassisk Dyprens

Behandlingen består av dyprens, hudanalyse, peeling og en avslappende maske tilpasset din hud. Du nyter en deilig håndmassasje mens masken virker.

En god rens og tilstrekkelig med fukt er viktig i en hektisk hverdag for å forebygge hudens helse og utseende.

B&B Diamant
B&B Diamant

I denne behandlingen vil du få en dyprens, hudanalyse, diamantslip og en ansiktsmaske. Mens masken virker vil du nyte en avslappende håndmassasje.

Diamantslip eller microdermabrasion er en mekanisk peel som setter i gang blodsirkulasjonen og suger med seg hudens urenheter som hudormer samt har god effekt på milia.

B&B Derma
B&B Derma

Dermapen lager bittesmå hull i huden  som kalles micro-needling.  Sammen med pennen bruker vi serum tilpasset ditt ønske og behov. Denne behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen spesielt godt slik at serumet tas bedre opp i huden og det stimuleres til kollagen produksjon. I denne behandlingen får du dyprens, hudanalyse, micro-needling, maske og håndmassasje. Det anbefales en kur på 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Behandlingen reduserer aknearr, rynker, fine linjer, gir mer glød og jevnere hud, og har en oppstrammende effekt.

24 karat Therapy
24 karat Therapy


Luksuriøs ansiktsbehandling med 24 karat gull. Denne behandlingen  styrker den naturlige barrieren i huden som beskytter huden mot forurensing og frie radikaler, stimulerer cellefornyelsen og har en antibakteriell effekt. De små partiklene med gull blir absorbert i huden og gir en unik glød. Reduserer også hudens naturlige produksjon av melanin. Inkl i behandlingen får du dyprens, hudanalyse, peeling, 24 karat therapy og en håndmassasje.

B&B Hydrojelly Gold Facial
B&B Hydrojelly Gold Facial

I denne avslappende ansiktsbehandlingen får du nakke og skuldermassasje, klassisk dyprens, hudanalyse, peel og avsluttende hydrojelly maske fra Estemax. Masken inneholder blant annet alger og 24 karat gull som forbedrer hudens vitalitet, klarhet og stabilitet. 


B&B Peelinger

    
AHA Rapid Exfoliator Peel
 Level 1


Glycolig acid fornyer huden og er effektiv mot fine linjer og rynker.  Passer for sensitiv hud og normal hud.

Inkl dyprens, hudanalyse, maske og håndmassasje.


Intensive Peel
Level 2


Glycolic acid bedrer cellefornyelsen
Lactic acid jevner hudtonen.
Salicylic acid gir huden mer glød
Indian Fig Extract gjør huden klar og levende.
Myrtle Extract gjenoppbygger tapt volum og fasthet i huden. Effektiv mot dype linjer, rynker og porer.

Inkl dyprens, hudanalyse, maske og håndmassasje.

                                                               

Blemish Control Enzyme Treatment

Papaya og ananas enzymer revitaliserer og eksfolierer huden. Myk og sunn kombinasjon dyprenser porene. Bedrer hudens klarhet og reduserer akne, inflamasjon og uren hud betraktlig.

Inkl dyprens, hudanalyse, maske og håndmassasje.


*Det anbefales en kur på 4-6 behandlinger avhengig av hudtype på våre peelinger. Følge opp med riktig hjemmebehandling er viktig for optimalt resultat!